Åpningstider

Stengt for sesongen

Kommer snart

Som dere kanskje skjønner er Lavendelhagen AS en nystartet bedrift og denne nettsiden er fortsatt under utvikling. Snart vil det komme masse artikler om frø, stiklinger og planter her, samt en nettbutikk som vil vise noe av utvalget av egendyrkede planter som vi kommer til å tilby i løpet av 2021.

Selvdyrket

Vårt mål er å kunne tilby egenproduserte planter som er sterkere og friskere enn dem du kjøper på hagesenter. Vi kommer også til å prøve å ha et utvalg av litt mere sjeldne og spesielle planter i tilegg til de mest populære.

Enda er det litt tidlig for de fleste frøene, så vi får kose oss med noen bilder fra i fjor, men vi har allerede noen frø som spirer. Det vises veldig godt for vi har satt av et soverom som barneværelse for frøspirene og det røde plantelyset vises på lang vei.

Så vi gleder oss masse til våren…

Share the Post:

Related Posts