Åpningstider

Stengt for sesongen

Bambus

bambus

Bambus er en plante som er blitt ganske populær. Paser fint som frittstående plante eller som hekk, vokser ganske raskt og er vintergrønn.

Da jeg ryddet litt i gamle bilder fant jeg dette fra 2 April 2017, det var vel egentlig de flotte tulipanene vi hadde tatt bilde av (som senere ble spist av rådyr), men det jeg tenkte mest på når jeg så bildet i dag var hvor liten bambusen vår var.

bambus

Dette var en avlegger vi tok med oss da vi flyttet noen år før, har ikke noe bildet av når den nettopp var plantet for da var den bare noen få strå. Jeg måtte lete litt og fant dette bildet fra 17 April 2016 når den netopp var plantet

Nå, 3 år senere er den stor flot busk som vi klipper greiner av og bruker til bla blomster pinner. Det er ikke så lett å se på bildet under men den er nå nesten 2 meter brei og like høy.

Share the Post:

Related Posts